سیر سیاه چگونه تهیه میشود 2024-08-31

سیر سیاه برای چی خوبه ؟ چگونه سیر سیاه خوب را تشخیص دهیم؟ ؛ طریقه درست کردن سیر سیاه همشهری آنلاین

جالب است بدانید سیر سیاه را به راحتی می‌توان در خانه درست کرد و امروز در سایت ستاره با طرز تهیه سیر سیاه خانگی همراه شما هستیم. سیر، ماده‌ای مغذی است که ترکیبات آن با نان، میان‌وعده‌ای خوشمزه به شما هدیه می‌دهد که می‌توانید آن را با انواع سس و در کنار دیگر غذاها میل کنید. ما در این مطلب به بررسی طرز تهیه نان سیر پرداختیم تا بتوانید با تهیه مواد اولیه، آن را آماده کنید. اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود، اما در آشپزی غربی نیز به دلیل طعم منحصر به فرد و فواید سلامتی محبوبیت پیدا کرده است. طعم سیر سیاه پیچیده و چند لایه است و رایحه های شیرین، ترش دارد. به عنوان طعمی غنی و شبیه ملاس و کمی سرکه بالزامیک توصیف شده است.

ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود.

در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند. جالب است بدانید که سیر سیاه تمام خواص سیر سفید را 3 برابر بیشتر دارد. این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد.

سیر سیاه دکتر بیز

سیر سیاه طعم شیرین و قوام ژلاتینی دارد که می تواند با برخی غذاها سازگار باشد. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است.

به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار میدهند. همین‌طور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنش‌های میان قند و آمینواسیدهای سیر منجر به تجمع قند می‌شوند و حبه‌های آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبه‌هایی قهوه‌ای-سیاه و بسیار نرم درمی‌آورند. سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر می‌شود و به سیر سیاه تبدیل می‌شود. می‌دانیم که سیر تقویت‌کننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست.. سیر سیاه می‌تواند با تقویت سیستم ایمنی جلوی انواع بیماری‌های باکتریایی و ویروسی را بگیرد.

به خصوص در بیماری کرم حلقوی روده، سیر سیاه راه حل قطعی برای درمان است. همچنین می‌توانید با استفاده از روغن سیر سیاه به موهای خود نشاط ببخشید. اگر به طور منظم انجام شود ، شادابی را در موهای خود مشاهده خواهید کرد. در حال حاضر فروشگاه های آنلاین و فروشگاه های حضوری بسیاری در سطح شهر هستند که سیرسیاه را به فروش میرسانند بنابراین تشخیص این که کدام سیر واقعا تخمیر شده و کدام از کیفیت بهتری برخوردار است کار سختی است. در حال حاضر فروشگاه های آنلاین و فروشگاه های حضوری بسیاری در سطح شهر هستند که سیرسیاه را به فروش میرسانند بنابراین تشخصی این که کدام سیر واقعا تخمیر شده و کدام از کیفیت بهتری برخوردار است کار سختی است. سیر سیاه مستقیماً از سیر معمولی تولید می شود و از ترکیب شیمیایی خاصی در این تبدیل استفاده نمی شود.

سیر سیاه پلاک های چربی دورن خون را با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق می شوند و جریان خون و در نتیجه سکته مغزی و قلبی شود. سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل می‌شود.

سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آماده‌سازی‌های موجو در آشپزی مختلف استفاده می‌شود. این روش در واقع از روش‌های خوردن سیر محسوب نمی‌شود، اما برای بهبود عفونت‌های گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندان‌های آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. خوردن سیر سیاه در مقادیر زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، نباید سیر سیاه مصرف کنند و یا حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. سیر سفید طعم قوی و تندی دارد و این باعث می شود دهان و تنفس بوی تندی بگیرد.

بسیاری از افراد، عاشق مزه شیرین و نرمی سیر سیاه می شوند و این مدل سیر را جایگزین سیر سفید می کنند. جدا از طعم خوشمزه و لذیذ سیر سیاه، این خوراکی خواص بسیار زیادی هم دارد و مانند یک دارو در بدن عمل می کند. چگونه می‌توان از پک رشد مو بیز استفاده کرد؟ برای بهره مندی از خواص سیر سیاه را می‌توان در غذاها، چای و سالاد استفاده کرد. سیر را می‌توان نه تنها در غذا بلکه به صورت چای یا نیز مصرف کرد. اگر سیر را با یک لیوان آب قورت دهید، فواید زیادی برای سلامتی شما خواهد داشت. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند.

در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده می‌شود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. می‌توانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. توجه داشته باشید که باید مقداری فاصله میان سیر‌ها باشد تا یکدیگر را لمس نکنند. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند. بعد از آماده شدن سیر‌های سیاه (مطابق راهنمایی که پایین‌تر می‌خوانید)، آن‌ها را درون محفظه‌هایی دردار نگه دارید.

افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. در تهیه نان سیر با سبزیجات، می‌توان از سبزیجاتی مانند پیازچه، فلفل دلمه‌ای، قارچ و اسفناج استفاده می‌شود. سبزیجات را خرد کرده و همراه با سیر، کره و پنیر به مخلوط نان سیر اضافه می‌کنیم. این روش، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک نان سیر سالم و پر از فیبر هستند. سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار می‌شود و برای مثال می‌توانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبه‌های پوست‌کنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید. 4- اگر دوست دارید همراه با تماشای فیلم یا مسابقات ورزشی میان وعده بخورید، بازهم می توانید از سیر سیاه استفاده کنید.

این دگرگونی مهم است زیرا باعث می شود سیر سیاه در عین حفظ خواص سیر معمولی، خواص بسیار بیشتری نسبت به آن ارائه دهد. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنش‌های شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسیدهای موجود در سیر است. بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند.

این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند. 2- پیشنهاد بعدی برای استفاده از سیر سیاه این است که سیر را روی نان تُست بمالید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و سپس نان ها را داخل فر یا توستر بذارید تا برشته شوند. به دلخواه خود می توانید روی نان تست، تخم مرغ، آووکادو، گوجه، پنیر و... سیر سیاه را هم می توان به صورت دانه ای به همراه غذا میل کرد و هم می توان آن را به مواد اولیه غذاهای دیگر اضافه کرد. شما می توانید سیر سیاه را روزانه و در تمام وعده های غذایی خود میل کنید و محدودیتی از این بابت نخواهد داشت.

دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است.

سیر سیاه، این الماس سیاه رنگ آشپزخانه، با طعمی شیرین و ملایم و خواص درمانی فراوان، به یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های طبیعی تبدیل شده است. خوشبختانه شما می‌توانید به راحتی این سیر شگفت‌انگیز را در منزل تهیه کنید و از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید. برای یادگیری طرز تهیه نان سیر خانگی و خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید. توجه داشته باشید که مقادیر ذکر شده تقریبی است و می‌توانید مقدار آن را بر اساس سلیقه‌تان تغییر دهید. به گزارش همشهری آنلاین، اما طرز تهیه نان سیر چگونه است؟ آیا این نان خاصیتی برای سلامتی دارد؟ تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد. سیر سیاه بوی تندی ندارد، حتی اگر سیر در طول فرآوری بوی نامطبوعی از خود منتشر کند، محصول نهایی رایحه بسیار خوبی خواهد داشت. طی چند هفته‌ای که سیر را درون آرام‌پز یا پلوپز نگه می‌دارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدر‌ها آسان نیست.

معمولا روی بخاری ممکن است سیر پخته شود و رطوبت خود را از دست دهد. اگر از دمای بخاری به همان میزان که گفته شد مطمئن هستید (۶۰ تا ۹۰ درجه بدون کم و زیاد شدن) می توانید سیرها را در فویل بپیچید و در گرما برای مدتی بگذارید. اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود. لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما و کاربران محترم سایت ستاره به اشتراک بگذارید.

اگر از دمای بخاری مطمئن هستید که بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد است، سیرها را در فویل بپیچید و روی سینی گذاشته و سینی را روی بخاری بگذارید. اما باید به شما بگوییم معمولا با استفاده از بخاری، در تهیه سیر سیاه نتیجه مطلوبی حاصل نمی‌شود. انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا احساس کنید که نرم شده. وقتی نرمی سیر را احساس کردید، یک حبه را از پلوپز بیرون بکشید و برای بررسی دقیق‌تر آن در دهان بگذارید.

در ادامه برخی خواص سیر سیاه و مضرات آن را به نقل از بهداشت نیوز بخوانید. برای تهیه این نوع نان سیر، ابتدا خمیری با استفاده از آرد، آب، خمیرمایه و سایر مواد لازم تهیه می‌شود. سپس این خمیر را به شکل نان فرم داده و پس از ور آمدن، روی آن را با مخلوط سیر و کره می‌پوشانیم و در فر می‌پزیم. سیر خام و سیر سیاه به نظر نمی رسد عوارض جانبی خاصی داشته باشد، اما با این حال سیر سیاه ممکن در برخی موارد عوارض جانبی به همراه داشته باشد.

اگر سیر سفید را خام مصرف کنید ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و بیشتر از آن به عنوان یک ماده آشپزی عالی استفاده می شود. با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبه‌های سیر به رنگ سیاه درمی‌آیند و سفت می‌شوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبه‌ها آب می‌روند و بنابراین پوسته بیرونی هم شل‌تر می‌شود. آرام‌پز یا پلوپز خود را روی تنظیمات حرارت «داغ» (Warm) قرار دهید. این گزینه، دما و رطوبت لازم برای تهیه سیر سیاه را پدید می‌آورد و در عین حال منجر به پختن سیر نمی‌شود.

همچنین، به طرز تهیه سیر سیاه و نکات کلیدی در فرآیند تولید آن خواهیم پرداخت. با استفاده از پک دیابت می‌توانید از این ماده غذایی ارزشمند را در خانه تهیه کنید و از فواید بی نظیر آن بهره مند شوید. دستگاه تخمیر سیر سیاه دستگاه خاصی است که برای تهیه سیر سیاه استفاده می‌شود. از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود و به این دستگاه دما و رطوبت لازم را تامین می‌کند و باعث افزایش خواص و فواید سیر، رفع بو و تندی طعم آن می‌شود. از دستگاه تخمیر سیر سیاه می‌توان برای تخمیر  زنجبیل، پیاز، جینسنگ و محصولات مشابه استفاده نمود.

فرایند تخمیر سیر سفید باعث می شود سیر سیاه به طور قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد. زمانی که سیر سفید فرآوری می شود ماده اصلی سیر به نام آلیسین به ترکیبات دیگری مانند آلکالوئید ها و فلاونوئیدها تبدیل شده که اینها آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست. سیر سیاه مدتی است که محبوبیت زیادی بین افراد بدست آورده است، زیرا سیر سیاه خواص زیادی برای سلامتی و همچنین کاهش وزن و لاغری دارد. در ادامه درباره خواص ، طریقه مصرف و همچنین عوارض سیر سیاه بیشتر توضیح خواهیم داد.

برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است. فروشگاه ها و محصولات ارگانیک زیادی هستند که سیر سیاه را به فروش می رسانند، اما توصیه می شود از محصولات معتبر استفاده کنید تا مطمئن باشید که فرایند تخمیر سیر سیاه به خوبی انجام شده باشد. یکی از این محصولات، سیر سیاه دکتر بیز است که می توانید از اینجا خریداری کنید.

اگر می‌توانید دو تا سه هفته فر خود را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید، سیر را در سینی فر با فاصله چیده و در فر بگذارید. طبق گزارش‌ها یک خانم به دلیل یک واکنش آلرژیک به سیر سیاه دچار پنومونی شد. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه می‌شود.

سیر سیاه بافت نرم و ژله ای دارد، خوردن آن راحت است و مزه شیرینی دارد. برخلاف سیر سفید، استفاده از سیر سیاه منجر به بد بو شدن دهان نمی شود. سیر سیاه از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها محافظت می‌کند، زیرا حاوی مواد مغذی مفید است.

در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود. این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی می‌شود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز می‌کند.

مصرف زیاد سیر می‌تواند صدمات نامطلوبی به معده و سلامتی ما وارد کند. به ویژه مادران شیرده و مادران باردار باید به مصرف سیر سیاه توجه کنند. اگر مادر شیرده سیر بیش از حد مصرف کند، ممکن است نوزاد دچار شکم درد شود. همچنین سیر سیاه را می‌توان هم در غذاهای شیرین و هم در غذاهای شور استفاده کرد و به تنهایی هم طعمی بسیار خوشمزه دارد.

سیر سیاه باید مثل خرما یا انجیر خشک، اسفنجی، نرم و جویدنی باشد. ‌می‌توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله می‌تواند در افرادی که در حال حاضر برای لخته‌شدن خون مشکل دارند یا دارو‌های رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند دردسرساز باشد..

همچنین در مقایسه با سیر سفید 3 برابر انتی اکسیدان بیشتری دارد. به دلیل طرز تهیه آن اغلب به عنوان سیر کهنه یا سیر تخمیر شده شناخته می شود. اگرچه ممکن است خوردن سیر سیاه شده عجیب به نظر برسد، اما در واقع یک ماده بسیار مورد توجه در بسیاری از دستور العمل ها است و در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است.

در ابتدا باید مطمئن شود که زودپز دارای سیستم‌ ایمنی مناسب و قفل درب و سیستم تخلیه فشار آن به خوبی کار می‌کنند. سیرها را درون یک ظرف مناسب در داخل زودپز ریحته و با فویل آلومنیومی یا پارچه کمی ضخیم بپوشانید و سپس درب آن را ببندید. زودپز را روی حالت گرم‌کن (Keep warm) تنظیم کنید و دو هفته منتظر بمانید تا سیر سیاه آماده شود. دومین نکته این است که ترجیحا در فضای آزاد سیر سیاه را به عمل بیاورید چون بوی بسیار قوی سیر مشام را اذیت کرده و حداقل بدانید که تا پایان فرایند عمل آمدن سیر سیاه، بوی قوی سیر در محیط پخش خواهد بود. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است.

مصرف سیر سیاه باعث ایجاد و افزایش میزان انرژی می‌شود و به همین دلیل، ورزشکاران سیر سیاه را به همراه وعده‌های غذایی خود قبل از تمرین مصرف می‌کنند. تما‌می‌ محصولات این فروشگاه با تضمین کیفیت و اصالت به فروش می‌رسند. اگر شما هم این تصور را دارید که سیر سیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیر سفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبان زد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبه‌های سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس می‌کنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیق‌تری داشته باشید.

همچنین بعضی ها این مدل سیر را به نان همبرگر می زنند و با همبرگر یا چیز برگر خود میل می کنند. سیرسیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نمیباشد ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند. اما اگر مایل به نگهداری طولانی‌مدت هستید، می‌توانید آن را درون محفظه‌ای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور می‌کنند، سیر سیاه ماده‌ای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه می‌شود. این ادویه که از سیر سیاه خشک‌ و آسیاب‌شده به دست می‌آید، گزینه‌ای بسیار عالی برای اوقاتی است که می‌خواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید.

بعضی از فرهنگ‌ها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌های سیر می‌توانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفه‌های مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است.